Színházi élet a Szigeten

A színházi előadások sokkal népszerűbbek a szigetlakók körében, mint nálunk. A színház a szórakozás és a társasági élet fontos helyszíne. A lakosság 80%-a rendszeresen, havonta jár előadásokra. A színházakban rendszeresen játszanak zenés darabokat, melyek után részt lehet venni karaoke versenyekben. A nyertesek 50%-os kedvezményt kaphatnak a következő darabra, vagy a fennmaradt, meg nem vásárolt helyekre kaphat ingyenes belépőt.

Gandalf Színház

A színház az alvilág Istene, Gandalf után kapta a nevét. Főként horrorisztikus darabokat lehet látogatni, a színművészek kedvükre ijesztgethetik a nézőket. Az épület nagysága is átadja a színház rejtelmeit.

Az új évad indító előadása (kézirat)

Nimród Vízi Színház

A színházat hajókkal, csónakokkal lehet megközelíteni, a színpad a tenger közepén helyezkedik el, és körülötte lehet helyet foglalni. A büfében kifejezetten nagy a választék, különböző tengeri ételekből lehet válogatni. Az előadások után tovább lehet hajózni a színház mellett található koncert helyszínre, mely szintén vízzel van körülvéve.

Bérletek:

Étkezés közben a vendégek gyönyörködhetnek a tenger élővilágában

A színház a tenger felől.

Az új évad indító előadása (kézirat)

Plató - Vulkán Színház

A színház egy még kitörő vulkán tetején helyezkedik el. A periodikus kitörések miatt a színház havonta 2-5 napig nem fogadja a vendégeket, mivel el kell keríteni. A színházhoz lépcsőkön lehet feljutni, kizárólag gyalog.

Bérletek:

Kép a "Gladiátor" előadásáról

A Vulkáni Botos Lökögető (VBL) versenynek is otthont ad a színház a nézők nagy örömére.

Az új évad indító előadása (kézirat)

Tavaszka Gyermek Színház

A színház a Sziget Főisten felesége után kapta a nevét. Általában gyermekeknek rendezett darabokat adnak elő. Maga a színház egy sűrű, de barátságos erdő közepén helyezkedik el, ahol az emberek és állatok békességben élnek.

Bérletek:

Nagyon népszerű Shakespeare: "A Vihar" című drámája

A színpad és nézőtér felújítás előtt és után

Az új évad indító előadása (kézirat)

Koncert terem - Sziget Hangja együttes