Túra a Pantó vulkánhoz

Kirándulás a "pokolba"

A túrák időpontja havonta egyszer van, amikor a vulkán pillangók előbújnak. Ilyenkor rendezik a rendkívül népszerű és híres VBL (Vulkános Botos Lökögető) versenyt.

A túra 3 napos. 1 napon 3 megállót megyünk reggeltől estig a túravezető, Gandalf vezénylésével. A szálláshely biztosítva van, de néhány mikrotranzakció előfordulhat, ezért mindenképp hozzanak annyi pénzt, amennyit csak tudnak. Ha nem bírják el a cuccaikat van lehetőség arra, hogy ezt Yetieink cipeljék (100SzKR).

Az utat egy babona övezi, miszerint ha valaki kimondja azt, hogy “jujjuj” akkor a saját tengelye körül kell megfordulnia 9-szer miközben azt kiabálja: tyúk vagyok, tyúk vagyok (9-szer), hogy elkerülje a békétlenséget a túlvilágon. (Felelősséget nem vállalunk, a biztosítások érvénytelenek.)

A túra 9 állomásból áll:

 1. Lávalámpa workshop és Szuvenírbolt
  • A Lávalámpa workshopban kiszabadulhatsz az unalmas mindennapokból és kiélheted a benned rejlő kreativitásodat. A lámpának gyógyító hatása van, mivel az itteni természetes és varázslatos lávából készülnek.
  • A szuvenír boltban megvásárolhatsz csodálatos és fantasztikus lepkés kulcstartókat, picuri micuri faszobrokat, életnagyságú Yeti plüssöket, hűtőmágneseket és szerencsehozó lávakő talizmánt.
 2. Lávavizes Gyógyfürdő
  Az elszánt turisták megmártózhatnak a fejlett technológiával felmelegített lávás-vizes gyógyfürdőben, amelynek tengernyi pozitív hatása van. Népszerű rendezvény a nudli torna, ami a vezető jóváhagyásával és vezetésével történik.
 3. Forró Korty Fogadó
  Ebben a fogadóban a vándor lelkek megnyugvásra találhatnak, mivelhogy kipihenhetik a mai napi izgalmakat. A fogadó teraszán vár a kedvenc blökid akivel életre szóló barátságot fogsz kötni. Kerberosz a legjámborabb lélek, akivel valaha találkozni fogsz. A hálókörletben exluzív lávaágyak találhatóak, amelyek a kényelem felsőfokát adják. Étel-ital korlátlan fogyasztása benne van az árban. A Jég-R-Májszter a séf ajánlata. (Ám a szervízdíj nem.),
 4. Heves Lepke Les
  • A rendkívül csodaszép, mágikus lepkék kirepülését mindig pontosan erre az időszakra tehetjük. Emiatt a túránkat is ilyenkor szervezzük, hogy láthassuk őket. A lepkék észrevételéhez jól kell figyelni, de könnyen észrevehetjük az első napon vásárolt szuvenírboltos Yeti asszony által biztosított Extra szerkentyűvel.
  • A lepkelesből megfigyelhető lepkék veszélyeztetettek, így aki kárt tesz bennük, az 6 év pokolbüntetésre ítéltetik, továbbá 3 millió SzKR kifizetésére kényszerül. A lepke les 1 órát vesz igénybe és a program kötelezően választható. Ha szerencsés időpontban érkeznek, akkor láthatják a lepkék csábító és forró táncát.
 5. Vidámpark
  • A kis csemeték számára mérsékelten korlátozott program, hiszen magassághatár van érvényben, a magasság túllépése esetén a belépés megengedett, azonban a méretes akadályok és játékok miatt nincsen, azaz nincsen garanciánk.
  • A be nem engedett gyerekek számára számos program van fenntartva, például a kisvonatozás és vattacukor evés. A magasságot túllépők már az óriáskereket is igénybe vehetik.

  Óriáskerék

  Kisvonat

  Vattacukor

 6. Pabar falu
  A romos szent falu örömmel várja az ide betérőket. A nap fáradalmait itt tudják kipihenni. De mielőtt nyugovóra térnek, javasoljuk a falu érdekességeit megtekinteni.
  • Legfőképpen a Vörös sziklát, melynek varázserejét csak az arra érdemesek tapasztalhatják meg. Aki rá rakja a kezét és pénzt dob be, közben Macarenat énekelve (esetleg táncolva), amennyiben nem ég meg, alkalmasnak bizonyult és kívánhat egyet.
  • Itt gyakori a jelmezbe öltözés, ezt tradícionálisan meg kell tenni, mert az őslakosok bizalmatlanok az idegenekkel szemben. A jelmezt helyesen kell felvenni, ezt a Rendfenntartó Yetik ellenőrzik.
 7. Lávatavak, és tűz dombok meglátogatása
  A lávatavak gyönyörűségének megpislantása varázslatos élményt nyújt, a tájba nyúló dombok szépsége felemelő.
  • Extra programunk, a fő szenzáció nem más, mint a pokoli búvárkodás. Fontos, hogy megfelelő maszkot használjunk, mert ha nem tesszük, kisebb égési sérülések keletkeznek. A maszkkal a pokol minden bugyrát végig járhatjuk.
 8. VBL
  • A Vulkános Botos Lökögető is ilyenkor kerül megrendezésre. A programon bármikor el lehet indulni, de csak saját felelősségre, hiszen a poti (Vulkán égetésétől védő ital) doppingszernek minősül.
  • A csatát csak nézőként figyelni kívánók voksokat tehetnek a szerintük győztes személyre, illetve tombola is vásárolható. Jelentkezésüket sok szeretettel várjuk!
   (Esetlegesen fellépő halálozások után hamvasztást is vállalunk.)
 9. Lávacikli, szörf, csúszda
  A túra utolsó része egy hihetetlen izgalmas módon zárul. A kedves vendégeknek le kell jutniuk a vulkánról, erre 3 lehetőség van, amik a következők;
  • A lávacikli: Rendkívül izgalmas és hétköznapi módja a lejövetelnek, hiszen sportos módon, mégis könnyen lejuthatnak a vulkánról.
  • A szörf: Az adrenalin hormont kedvelőknek ajánljuk, hiszen a vulkánba történő beesés senkinek nem lenne olyan kellemes, még a poti ivóknak sem.
  • A csúszda: A gyerekek számára tökéletes lejutás, hiszen nincsen jobb szórakozás, mint az óriási vulkánról való lecsúszás.
A standard túra árai: (Ez áfát nem tartalmaz.)
Gyerek 6-12 év - 12500SzKR Diák 12-18 év - 20000 SzKR
Felnőtt 18-65 - 25000SzKR Nyugdíjas 65+ - 15000SzKR
Családi jegy 2 felnőtt + 2 vagy 3 gyerek - 6000SzKR Csoportos 20-25 főig - 125000SzKR

Kizárólag VIP tagok számára elérhető lesz a jövőben:

"Vágj bele a legmerészebb kalandokba, és merülj el a pokol misztikus és ijesztő világában! Fedezd fel a pokol legmélyebb pontjait, ahol a démonok és árnyak laknak. Készülj fel az életed legjobb élményére, amelyet valaha is átéltél! Utad során találkozhatsz sárkányokkal, démonokkal és Lucifer trónjával is szembe kell majd nézned. De ne aggódj! Mi mindenre felkészültünk, hogy biztonságosan átkelhess a pokol leghátborzongatóbb részein."

"Fedezd fel a pokol öt folyójának mélyét, átlépve az árnyékok folyóját, és érezd a bizsergést, amely egész testedet elárasztja, amint belépsz a pokol kapuin. Utunk során több szakaszon haladunk át, mindegyikben új élményekkel gazdagodhatunk."

Csak azok számára ajánljuk ezt az utat, és akik nem félnek az emberi agy számára felfoghatatlan dolgoktól. Gyere és csatlakozz hozzánk ebben a különleges utazásban, amit soha nem fogsz elfelejteni!

Nem sok embernek adatik meg az élmény, hogy a Vulkáni Pokolban barangoljon, de ha szeretnéd megtapasztalni ezt az egyszeri kalandot, jelentkezz az élménytúránkra most!

Egyéb tudnivalók:

A túra a pokol 9. szintjéig tart, mindenki elegendő személyes holmival készüljön! Csapatunk az élménytúrához szükséges, minden felszerelést biztosít, illetve mindenkit szakszerűen felkészít a nagy kalandra. Csak a pokolban elfogadott pénznemben lehet fizetni. Ez az „SzKR”,ezt külön kell igényelni.